w3Lc0m3


Tuesday, July 14, 2009

m1ss U...........

mest trtnye2 aku rndukn spe kn...
sbnrnye aku rndukn PC aku...
wa....sgt rndu pd PC aku...huhu...
alangkh beshnye klu aku leh bwa PC aku dtg cni..
PC gaming series yg dpt dri gabungn plbagai jenama mngikut hrga ngn specification 4 gaming..
bak kata org 'rojak'...
aku bli mtherbrd jnma asus,grphic card jnama msi,drive jnama samsung n mcm2 la..
yg plg latest sblm aku dtg cni,aku bli gaming mouse..
mayb sem ni aku nk bli lcd plk..
target aku yg size 21 jnama samsung..
lpas 2 nk tukar casing cz nk msukkn cooler master v8..
xdpt cooler master v8 pn xpela..
jnji cpu fan aku nmpak gaming style..
wt msa ni cpu fan aku nmpak biase je..
xnmpak pn cm gaming series sgt..huhu
bru sempoi klu psg cpu fan yg mantop..pergh...besh2....
ni xpuas lg nk men game..huhu...
lmbat lg la nk blik kedah...
cian kt PC aku...mest rndu kt aku...hehe

Monday, July 13, 2009

SemInggU kU d SHah AlaM

arini aku dh msuk smnggu menetap d shah alam...
plbagai rntangan aku tmpuhi..
biasalh bla kta brada d tmpat org kn...
pgi2 aku g kuliah nek bas..
tiap2 ari jd bas sardin bla nk g kuliah..
pndek kata,sblm nek bas bau perfume len..
bla dh trun dri bas,bau perfume len plk..huhu..
stkat ni aku ngn geng2 aku juz mkn kt luar je..
xmsak lg..dpur gas pn msih dlm kotak lg..hehe..
yela...dk tnggu bla lh wjud tukang msak kt umh kmi..hehe..
papepn nnt aku update lg k blog...
skrg ni xsmpat lg cz mcm2 aku kna wt...
biasalh budak bru nk bljar kn..hehe..
so 2nggu lh deretan post akn hadir..papai